Hoppa till sidans innehåll

Långdistansregatta den 19 maj


Norrtälje Roddförening inbjuder roddare att delta på en långdistansregatta i Roslagen. Tävlingen kommer att genomföras på sjön Lommaren som är en fantastisk långsmal roddsjö - hela 6 km lång!

Loppupplägg

Upplägget är tänkt att vi ror ca. 5 km från motsatta sidan av Lommaren i förhållande till båthuset. Startgrupper utifrån båtklass och ålder eller med tidsdifferens beroende av antal deltagare i olika klasser.

Målet är att genomföra ett antal lopp i små båtar före lunch, singlar, dubblar och tvåor. Samt nya lopp i större båtar, sculler fyra och enkelårs fyra, efter lunch. Alla har då två tillfällen till lopp på samma dag om man vill. Tävlingen är osanktionerad och inga roddlicenser behövs för att delta. Vi ser givetvis gärna att kombinations- och mixade (dam och herr) lag deltar. Efter anmälningar för spontana kombinationer kommer att kunna erbjudas.

Boka in och delta på NRF regatta

Genom denna inbjudan hoppas vi att fler roddare får chansen att uppleva våra roddvatten. Därför vore det kul om det blir en stor uppslutning från klubbar från när och fjärran.

En formell inbjudan och information om hur man anmäler sitt deltagande kommer att läggas upp på den här hemsidan samt annonseras på SR hemsida och Östra Roddistrikt Förbundets hemsida.

Norrtälje Roddförening genom Petter Ljungström, Tony Bringemo och Robert Vigert

Uppdaterad: 19 FEB 2018 17:51
Skribent: Petter Ljungström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Norrtälje RF - Rodd
Petter Ljungström, Tomta-Ekevägen 92
76175 Norrtälje

Besöksadress:
Vargheden
76140 Norrtälje

Kontakt:
Tel: 0703-627339
E-post: This is a mailto link

Se all info